Repslagarna höll föreläsning på Karlskrona Företags& Hantverksförening

Onsdagen den 29/1 hölls Årets första Nätverkslunch på Karlskrona Företags& Hantverksförening.

Efter intag av en härlig varm och smakfull grönvit vintersoppa med granatäpple, hölls olika föreläsningar av intressanta personer, däribland höll Sten Swedlund från VHFK ett trevligt och alltid så entusiastiskt föredrag om bl.a. världens åttonde underverk, Polhemsdockan!

Repslagarbanan fick även den en kort presentation som naturligtvis vill välkomna intressanter att förlägga ev. sina möten på Repslagarbanan, och uppleva ett levande världsarv, förena nytta med nöje och uppleva den kultur som andas I denna byggnad.

Tillsammans kan man då slå ett “rep” med VHFK:s egna repslagare, detta rep måste man samarbeta för att producera, tillsammans skapar man ett kvalitets rep, lite symbolik som kan omsättas i visions tänkande företag.

I samband med årets första Nätverkslunch föreläste även Philip Sandberg, Nordjobb,

 Simon Tedenvall, StEntertaining, Kristina Fridensköld, CGI och Sten Swedlund, VHFK

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Se samtliga nyheter