“Det gaur visst”

Hej alla repslagarvänner!

Idag är det måndag och -5 grader men tänk att det är faktiskt inte mer ca 90 dagar tills våren  och solen  kommer att berika våra dagar , vi är på väg dit med med ”stormsteg…”

Lite ironiskt  idag med tanke på att det är bistert vinter väder som biter sig fast i kinderna  när vinden tar i, vi huttrar och fryser men vi ÄR ett härdat släkte som verkar och bor i Karlskrona, vinden är något som liksom hör till vår mentalitet!

Några som INTE gav sig var brobyggargänget från Fortverket som i fredags den 25/1 gästade Gamla Varvet, dessa duktiga grabbar såg till att vi återigen fick en fast förbindelse till Lindholmen, efter att den förra bron blev utdömd! Vi var många som blev oerhört glada när vi återigen kunde känna  förbindelse med Lindholmen igen!

Dessa grabbar visade att kyla är något som de behärskade…. efter en rundvandring  på området besökte de repslagarbanan  för en guidad visning av Sten Swedlund VHFK, efter denna intog de en eller snarare flera bullens ”Varma med bröd”!  De drog sig sedan vidare till en guidad vandring av Christer Karlsson, där de bla skulle gå upp i den gamla mastkranen!

De var ett härligt gäng som försvann in i snöblåsten på väg till ännu en guidad tur, de bevisade verkligen bokstavligt att…..

” Det Gaur Visst!”

 

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Se samtliga nyheter