Nyhet Gästbok!

Eftersom vi hela tiden får så mycket trevlig ”feedback” från våra besök antigen via mail eller muntliga sådana, som t.ex. denna från ett internationellt besök i oktober, från huvudarrangören Swedish Armed Forces Headquarter skriver följande:

”Ett jättestort tack för ett suveränt arrangemang den 17 oktober förra året. Lite sent kanske MEN det är väl aldrig för sent att säga tack! Har fått många mail från Europa där repslagarbanebesöket särskilt omnämns. Jag hoppas få återkomma. Soppan var också ”görgo”!

Vi har nu beslutat att föreviga alla unika upplevelser i en anrik ”Gästbok” för repslagarbanan.  Införandet är ett naturligt pappersalternativ till det digitala Facebookforumet där man kan kommentera , dela och fånga upp upplevelser som man vill berätta eller bevara.

Gästboken kommer att finnas tillgänglig för alla som vill dela med sig av deras unika upplevelser hos oss beläget mitt i det marina världsarvets hjärta d.v.s. ”Repslagarbanan”.

Förhoppningsvis kan vi på något sätt fånga den enskilda ”världsarvsupplevelsen” också samt att vi fyller ett ansvar att sprida det inspirerande intresse som många besökare tar med sig härifrån, det är vårt mål  och ansvar att sprida någon slags frivillig ambassadörskap för det levande rep hantverket och världsarvet.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Se samtliga nyheter