Årets utmaning stod Gladans besättning för..

Vi hade äran att få dela med oss av en visning av repslagarbanan för den fasta besättningen från skonerten “Gladan”, det var en gråmulen disig onsdag de infann sig på landbacken  för att ta del av den  marina historien från repslagarbanan samt att  även tillsammans få “slå” lite rep.

Skonerten Gladans fasta besättning tillsammans med Sten Swedlund   (Ursäkta bildkvaliten)

Visningen och guidningen stod naturligtvis vår levande berättare för, Sten Swedlund  som alltid bjuder på lite humor och anekdoter för alla våra besökare.

Besättningen stod för årets sista visning och uthållighet  på grund av att det är ganska så kallt i repslagarbanan under denna period , men det verkar inte bita på denna grupp som med bravur inte behövde fälla våra kommentarer “nej nu får vi nog  gå ut och värma oss”.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Se samtliga nyheter