Följ oss på Facebook historisk “fotovandring” av repslagarbanans olika rum

Tema, öppna stängda rum med oss.. på Facebook (måste vara medlem för att se)
Vi tänkte verkligen i fortsättningen att ni skulle få “följa oss” bokstavligen på en historisk “fotorunda” i den 300 meter långa repslagarbanan med rum och vind som har varit stängda i över 50 år bla, tänkte vi skulle bjuda in er att uppleva Karlskronas världsarvs lite udda bonusrum i vår unika Repslagarbana.

Repslagarbanan är ju inte enbart känd för sina unika längd, det finns flertal rum i denna byggnad som har haft olika funktioner genom årens lopp, följ med oss på en historisk “fotorunda” när vi öppnar upp rum som har varit stängda för allmänheten på flera decennier.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Se samtliga nyheter