Repslagarbanan var centrum för visionsarbete för 370 gäster !

Vi har haft fullt upp med massor av trevliga besök under sommaren,  ett  utav dessa gick av stapeln  under fredagen den 16/8 , då  var vi  värd för ca 370 medarbetare från Trossö skolområde som  startade upp sin termin med ett härligt visionsarbete.

”En tross, tusen möjligheter”.

Så lyder den nya paroll under vilken Trossö skolområde tar upp kampen mot friskolorna. 370 medarbetare samlades under fredagen den 16 augusti på Lindholmen för att slå in den blå tross som i fortsättningen ska ena alla verksamheter.

 

Lars-Gunnar Hult från VHFK visar Saltörektorn Lisa Lejhall att repet nu är starkt nog

 

Tillsammans slår de in den blå tråden i den tross under ledsagning och hjälp av Varvshistoriska Föreningens repslagare, den blå tråden skall då också även symboliskt löpa igenom den samlade verksamheten, vi önskar dem så mycket lycka till!

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Se samtliga nyheter