Repslagarbanan förenade arbetskamrater på Landstinget

Tisdagen den 2 oktober fick vi ett glatt och härligt gäng från Landstinget Kompetenscentrum, dessa härliga (lite frusna) arbetskamrater såg till att äta lunch hos oss som bestod av raggmunkar och fläsk. Det var en magisk stund i vår 300 hundraåriga byggnad , vem hade anat att det skulle ätas sådan lyx i denna spartanska byggnad?

Hursom helst så hade dessa arbetskamrater avsikt att “slå” ett rep tillsammans som skulle symbolisera värdegrund och sammanhållning  i verksamheten bokstavligen, genom att vi sedan syr in deras egenhändiga namnteckningar  på etiketter i det färdigställda repet.

Repet skall sedan pryda deras vägg på landstinget, mycket  trevligt arrangemang tycker vi och önskar dem så mycket  lycka till i sin verksamhet!

 

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.

Comments are closed.

Se samtliga nyheter